Les Fêlés (Ransart)
PFM 2021 Geannuleerd

Pleins Feux sur le Maquettisme

Affiche_PFM2021_NL

Met pijn in het hart melden wij jullie dat we onze  27ste editie van "Pleins Feux sur le Maquettisme" in Roselies op 6 en 7 februari 2021 moeten annuleren.

 

Sommigen zullen zeggen : "Nog één...", maar gezien de heropleving van Covid-19 gevallen sinds begin september, de zeer strikte gezondheidsmaatregelen die ons opgelegd zullen worden, en zonder enige zekerheid van een verbetering in de komende maanden, zou een evenement als de onze, die jaarlijks duizenden mensen uit verschillende landen uit Europa en daarbuiten samenbrengt, organisatorisch onmogelijk maken.

 

We zouden genoodzaakt zijn om jullie : een masker op te leggen, de sociale veiligheidsafstanden te moeten laten respecteren, een maximum aantal bezoekers in de tentoonstellingshallen toelaten, de vermindering van het aantal stands en de exposanten per stand (min. veiligheidsafstand tussen personen), en een tal van andere maatregelen die niet in onze spirit van een "gezellig samenzijn" zouden behoren zoals jullie steeds op onze tentoonstelling hebben gekend.

 

Bovendien, gezien de risico's en de daar aansluitend hoge kosten die ermee gepaard gaan, om nog maar niet te spreken van de maanden voorbereidingswerk om een dergelijk evenement te organiseren, willen we niet, op het laatste moment, alles moeten annuleren door nieuwe gezondheidsbeperkingen in de komende weken of maanden.  Het zou niet leuk zijn, noch voor ons, die blij waren u weer te zien, noch voor jullie die misschien uw weekend of uw hotel heeft geboekt.

 

Bedankt voor uw begrip.

 

In de hoop jullie snel weer te zien in betere omstandigheden, zorgen voor jullie zelf.

 

Met vriendelijke groeten,

Les Fêlés.